Natuursteen Delsing levert maatwerk Belgische blauwe hardsteen dorpels en muurafdekkers voor project 8 appartementen en 2 penthouses La Forêt Woestduinlaan 3 Doorn.  Een project in de topklasse!

Bouw is gestart! Verwachte oplevering juli 2016..

Op één van de mooiste locaties in Doorn, midden in een bosrijk villagebied, worden op een 4.417 m² groot terrein in een kleinschalig plan tien werkelijk grote appartementen gerealiseerd.

De vorm en de situering van het terrein en de oriëntatie van het gebouw garanderen een goede bezonning en een rustige ligging van de appartementen. Op het terrein stond voorheen een oude, bouwkundig in zeer slechte staat verkerende woning, die tot 13 jaar geleden dienst deed als muziekschool.

Aan de westzijde van het terrein wordt nog eens een groenstrook aan het terrein toegevoegd van ca. 850 m2, waardoor de totale perceeloppervlakte op ca. 5.267 m2 komt. Het tuinontwerp is van de hand van Anet Scholma, ontwerper en tevens directeur van buro Mien Ruys, dat nauwelijks nadere toelichting behoeft. De uitvoering van dit terreinplan valt ook onder de hoede van het buro.

meer info klik hier 

Wilt u ook samenwerken met Natuusteen Delsing neem contact met ons op.

Natuursteen Delsing | Jodenstraat 26 6101 AS Echt (NL) | Tel (+31) 0475 411 701 Fax (+31) 0475 411 469 |
E-mail: info@natuursteendelsing.nl

Unknown-1