Partners en Dealers waar Natuursteen Delsing graag mee samenwerkt.

Samen zorgen we voor een perfecte uitvoering en detailering van uw project.

Partners

Makelaarshuis Limburg

Makelaarshuis Limburg

Makelaarshuis Limburg behartigt uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis. De gemiddelde huizenkoper of -verkoper is een eendagsvlieg. Daar kun je op die manier mee omgaan, maar wij van Makelaarshuis Limburg delen die nogal opportunistische visie absoluut niet.

meer info www.makelaarshuislimburg.nl

Van der Sanden Group

Vandersanden Group

Vandersanden Group Bricks metselstenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Een steenfabriek waar alleen onderhoudsvriendelijke metselstenen worden geproduceerd die vervolgens af worden gestemd op uw woning.

Voor meer info www.vandersanden.com

Dealers

BouwCenter Van Hoppe

Bouwcenter Van Hoppe Dealer Natuursteen Delsing

Een goed begin is het halve werk. Want bij BouwCenter vindt u alles onder één dak om thuis uw eigen ambiance, uw eigen woonsfeer te creëren. De mooiste keukens, sanitair en een enorme collectie topkwaliteit tegels. Bovendien ook alle bijbehorende hout, bouwmaterialen en gereedschap om gemakkelijk en vakkundig te werken of te laten installeren. De ervaren adviseurs nemen de tijd voor u, buigen zich graag over uw ontwerp en hebben altijd een antwoord op uw technische vragen.

Meer info vanhoppe.bouwcenter.nl

Tegelcentrum Echt  

4912_tegelcentrum-echt

Tegelcentrum Echt levert tegels in alle denkbare soorten en maten van tientallen merken. Als wij het niet kunnen leveren, bestaat het niet. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en overtuig u zelf van ons enorm aanbod.

Natuurlijk kunt u een tegel op zicht meenemen naar huis om te kijken of het past. Tegelcentrum Echt staat immers bekend om haar service. Ook na de aankoop overigens!

Voor meer info klik hier

Steencentrum Utrecht 

logoscu

Steencentrum Utrecht is gespecialiseerd in gevelstenen en dakpannen. We bieden de grootste collectie van Nederland onder één dak. Dat betekent een ongekende hoeveelheid mogelijkheden wat betreft structuur, formaat en kleur. Steencentrum Utrecht levert producten van gerenommeerde fabrikanten uit binnen- en buitenland.

Voor meer info klik hier