PlintenPlinten Natuursteen Delsing Blauwe hardsteen

Natuursteen Delsing produceert plinten van Belgische en Ierse blauwe hardsteen op maat in de door u gewenste afmeting en vorm.

Bewerkingen van blauwe hardsteen plinten

Blauwe hardsteen plinten geslepen of geschuurd
Voor de realisatie van deze afwerking worden mechanische slijpmachines gebruikt. Het resultaat is blauwgrijs van kleur. Het oppervlak wordt gladgeslepen en met zeer fijne cirkelvormige krasjes bedekt.

Blauwe hardsteen plinten gevlamd
Plinten in gevlamde afwerking zijn grijs van kleur. Deze afwerking is het resultaat van een oppervlakkige afschilfering veroorzaakt door een bewerking van de steen met een acetyleenlasbrander. Deze antislipafwerking zorgt voor een heel eigentijdse uitstraling.

Blauwe hardsteen plinten gefrijnd
Bij de afwerking gefrijnd vertoont het oppervlak heel lichtgrijze frijnslagen die mooi met het donkergrijs van de ruw gebleven steen contrasteren. Het geheel is lichtgrijs van kleur. De frijnslagen worden op gelijke afstand van elkaar aangebracht.

Blauwe hardsteen plinten gebouchardeerd
Bij de afwerking gebouchardeerd verschijnen witte punten op een donkergrijze achtergrond. Het geheel is lichtgrijs van kleur. Bij klassiek gebouchardeerd zijn de witte punten dieper en liggen ze verder uit elkaar, terwijl ze bij fijn gebouchardeerd kleiner en minder diep zijn en ook dichter bij elkaar liggen.

Blauwe hardsteen plinten gegradineerd
De afwerking gegradineerd wordt gekenmerkt door lichtgrijze strepen die mooi met het donkergrijs van de ruw gebleven steen contrasteren.

Bewerkingen van blauwe hardsteen plinten
Bovenstaande bewerkingen op blauwe hardsteen zijn mogelijk en worden vooral buitenshuis toegepast bij blauwe hardsteen plinten. Ook andere bewerkingen zijn mogelijk.

Wilt u meer informatie over natuursteen, blauwe hardsteen, marmer en graniet of een offerte aanvragen neem contact met Natuursteen Delsing op:
Telefoon tel (+31) 0475 411 701
of per E-mail info@natuursteendelsing.nl