Restauratie en Renovatie met respect voor het ambachtRestauratie en Renovatie met respect voor het ambacht

Onze moderne werkplaats voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en gezond werken. Onze steenhouwers maken er ornamenten, onderdelen en complete werkstukken voor restauratie zoals spekbanden, ramen, balustrades, zuilen enz.
Het herstellen van beschadigde onderdelen, die soms dateren uit de middeleeuwen, gebeurt met respect en eerbied voor het werk van de oorspronkelijke makers. Daar staat Natuursteen Delsing Restauratie en Renovatie voor.

Restauratie en Renovatie bewerking van natuursteen en blauwe hardsteen is onder te verdelen in 2 disciplines. Ten eerste is er het machinaal bewerken van natuursteen vooral zagen en polijsten. Hiervoor zijn in het verleden
vele gespecialiseerde machines ontwikkeld.

Daarnaast is er het steenhouwen, dat met de hand wordt gedaan. Dit ambacht is door de tijd heen niet wezenlijk veranderd. Nog steeds werken onze steenhouwers met hamer en beitel. De hakgereedschappen worden pneumatisch aangedreven, maar dat verandert niets aan de vaardigheid waarmee vakmensen hun werkstuk met eindeloos geduld en liefde voor het vak bewerken.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen neem contact met ons op:

Telefoon tel (+31) 0475 411 701 of per E-mail info@natuursteendelsing.nl