Traptreden van marmer, graniet, en blauwe hardsteen

Natuursteen Delsing produceert traptreden van diverse soorten marmer, graniet en blauwe hardsteen op maat in de door u gewenste afmeting en vorm.

Bewerkingen van marmer en graniet en blauwe hardsteen traptreden

IMG_6667Marmer en graniet en blauwe hardsteen traptreden  geslepen of geschuurd
Voor de realisatie van deze afwerking worden mechanische slijpmachines gebruikt. Het resultaat is blauwgrijs van kleur. Het oppervlak wordt gladgeslepen en met zeer fijne cirkelvormige krasjes bedekt.

Marmer en graniet en blauwe hardsteen traptreden  gepolijst
De afwerking gepolijst, die de marmer of graniet een glanzende kleur geeft, laat de typische kenmerken van elke steen (marmer en graniet en blauwe hardsteen) volledig tot hun recht komen (splijtvlakken, aders, fossielen enz.).

blauwe hardsteen, marmer, en graniet traptreden zwart gezoet
Zwart Gezoet is een gesatineerde afwerking met een gladgeslepen oppervlak. Bij deze afwerking zijn de vensterbanken van hardsteen donkergrijs, zelfs zwart van kleur.

blauwe hardsteen, marmer, en graniet traptreden blauw gezoet
Blauw Gezoet is een gesatineerde afwerking met een gladgeslepen oppervlak. Bij deze afwerking zijn de vensterbanken van blauwe hardsteen donkergrijsblauw van kleur.

blauwe hardsteen, marmer, en graniet traptreden gevlamd
Plinten in gevlamde afwerking zijn grijs van kleur. Deze afwerking is het resultaat van een oppervlakkige afschilfering veroorzaakt door een bewerking van de steen met een acetyleenlasbrander. Deze antislipafwerking zorgt voor een heel eigentijdse uitstraling.

Bewerkingen van blauwe hardsteen, marmer, en graniet traptreden

Bovenstaande toepassingen worden veel toegepast, maar ook andere bewerkingen kunnen wij u aanbieden.

Voor onderhoud van graniet en marmer en blauwe hardsteen klik hier voor informatie

Wilt u meer informatie over natuursteen, blauwe hardsteen, marmer en graniet of een offerte aanvragen neem contact met Natuursteen Delsing op:
Telefoon tel (+31) 0475 411 701
of per E-mail info@natuursteendelsing.nl